MARDİN / ARTUKLU - Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerine Meslek Tanıtımı etkinliği düzenleyen Fehim Adak Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin değerli öğretmenleri ve idarecilerine bu güzel tanıtım için teşekkür ederiz. Emeklerine sağlık..

Nis

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul spor kulüpleri 1.geleneksel Futbol turnuvasında  üçüncü olan futbol takımımızı tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Mardin il geneli yapılan futbol müsabakalarında okulumuz kız futbol takımı, Mardin ili okullararası Futsal Yıldız Kızlar kategorisinde il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sene başından bu yana verilen akıl ve zeka oyunları kursu sonucu Kulami de ilçe 1.si Mübarek ÇAKMAK, Küre de ilçe 2.si Muhammed Melik BASYAN olmuştur. emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferini kutlama ve aziz şehitlerimizi anma programı kapsamında okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen Esra Tuğba BAŞAK ve Kübra AKYAZI öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik ve psikolojik danışman öğretmenimiz Bedia ŞEN ELİBOL öğretmenimizin 5. sınıflarda düzenlediği sınır koyma ve 7. sınıflarda düzenlediği hayır diyebilme Heykeltraş etkinlikleri..

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında okulumuzda bilgi yarışması, Pi sembolünü kullanarak tasarım yapma, toplu pi sayısı oluşturma etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2. Dönem veli toplantısı 8 mart cuma günü değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda okul ve aile iş birliğinin öneminin öğrencilerimiz üzerindeki olumlu etkileri vurgulandı. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz

Mrt

Yüz yüze 100 oyun etkinlikleri kapsamında okulumuzda geleneksel oyunların tanıtımı ve uygulaması yapılmaktadır. Oyunların videolarına oklumuzun resmi instagram ve x hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Mrt

8 Mart dünya kadınlar günü kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Dilimizin Zenginliği Projesi- Deyimlerin Görselleştirilmesi Etkinliği

Şbt

Psikososyal krize müdahale çalışmaları kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Nis

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla etkinlik hazırlayan öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okul idaresi tarafından öğretmenlere verilen güzel hediyeler için de teşekkür ederiz.

Tüm öğretmenlerimizin işbirliği ile hazırlanan öğretmenler günü yemeği için de tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Diyanet işleri görevlileri hocalarımız tarafından değerler eğitimi semineri verildi.